Eend

Ontdek onze selectie eendenmanden, een must-have voor liefhebbers van wilde vogels en vijvers. Eendenmanden bieden een veilige en comfortabele omgeving voor eenden om te nestelen en hun jongen groot te brengen, terwijl ze tegelijkertijd een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegen aan uw vijver of waterpartij.

Onze collectie eendenmanden is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van verschillende eendensoorten. Gemaakt van duurzame materialen en ontworpen met oog voor detail, bieden onze manden een stevige structuur en bescherming tegen weersinvloeden en roofdieren.

Het plaatsen van onze eendenmanden is eenvoudig en vereist minimale inspanning, waardoor u snel kunt genieten van het prachtige schouwspel van eenden die hun nieuwe thuis ontdekken en gebruiken.

Breng leven in uw vijver en bied een warm welkom aan eenden met onze hoogwaardige eendenmanden. Bestel vandaag nog en geniet van de vreugde van het observeren van deze prachtige vogels in uw eigen achtertuin!De eend

De mannetjes eenden zijn vaak opvallender gekleurd dan vrouwtjes eenden. Alleen na de rui hebben ook mannetjes een tijdelijke schutkleur, de vrouwtjes hebben altijd deze schutkleur. De vogels verwisselen één keer per jaar hun verenkleed en kunnen in die periode ook niet vliegen. Voor het maken van een zacht nest gebruikt de vrouwtjeseend dons uit haar borst. Hierdoor wordt het nest lekker zacht voor haar jongen. De eenden verlaten na de geboorte gelijk het nest.
 
De vrouwtjeseend is diegene die het nest bouwt. Ze doet dit in lang gras, een knotwil of een holte. Een eendenmand is een goed alternatief voor deze natuurlijke broedplaatsen. De eend moet ongeveer vier weken broeden op haar nest, ze legt vervolgens zo’n acht tot tien eieren. Eenden zijn vaak te vinden moerassen, meren, vijvers, parken en sloten.


Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Mail ons: service[at]zaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel

(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)