Insectenhotels

Lieveheersbeestjes

 


Bezig met laden...
Esschert Design lieveheersbeestkastje silhouet
Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.
15,99

Lieveheersbeestjes

Lieveheersbeestjes zijn een groep kevers. De beestjes zijn zeer bekend vanwege de zevenstippen die de meeste lieveheersbeestjes op hun rug hebben.
 
Lieveheersbeestjes leven zowel van planten en schimmels als van kleine diertjes. Lieveheersbeestjes hebben een rond en zelfs vaak een halfbolvormig lichaam, daarnaast hebben de beestjes korte pootjes. Ook kunnen de beestjes hun pootjes terugtrekken onder het dek- en nekschild.
 
In Nederland en België leven ongeveer zestig verschillende soorten lieveheersbeestjes. De grootte van de beestjes ligt tussen de twee en tien millimeter. De lieveheersbeestjes leven ongeveer een jaar, het aantal stippen dat het lieveheersbeestje op zijn rug heeft zegt dus niks over de leeftijd.
 
Met behulp van een nestkast voor lieveheersbeestjes of d.m.v. een insectenhotel zorgt u ervoor dat de beestjes zich veilig kunnen voortplanten, waardoor de populatie van de lieveheersbeestjes weer zal toenemen. Bestelt u voor 22:00 uur dan heeft u het de volgende dag in huis, zonder verzendkosten!
 

Heeft u advies nodig?
Bel ons op: 050 2011108
Of mail naar: service zaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel  .
(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)

Medewerker