Vogelvoer

Welkom in de smakelijke wereld van vogelvoer - de sleutel tot het lokken en verwennen van een kleurrijke variëteit aan gevederde vrienden in uw tuin!

Of u nu geniet van het observeren van merels die smullen van zaden, of het vrolijke gekwetter van vinken die zich tegoed doen aan pinda's, ons assortiment vogelvoer biedt alles wat u nodig heeft om een heerlijk feestmaal te presenteren voor de vogels in uw omgeving.

Onze zorgvuldig samengestelde mengsels van hoogwaardige zaden, granen, noten en gedroogd fruit zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de voedingsbehoeften en smaakvoorkeuren van een breed scala aan vogelsoorten, van kleine zangvogels tot kleurrijke parkieten.

Met ons vogelvoer kunt u niet alleen de vogelpopulatie in uw tuin ondersteunen, maar ook genieten van het spektakel van kleurrijke vogels die zich tegoed doen aan een smakelijke maaltijd, recht voor uw ogen.

Dus laat uw tuin tot leven komen met het geluid van tjilpende vogels en het vrolijke gefladder van vleugels. Ontdek vandaag nog ons assortiment vogelvoer en trakteer uw gevederde vrienden op een feestmaal waar ze dol op zullen zijn! 


Bezig met laden...
Esschert Design voederstammetje
Esschert Design voederstammetje
(0)
Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.
€ 9,99
Prijs per stuk
Esschert Design bijenmengsel
Esschert Design bijenmengsel
(0)
Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.
€ 12,90
Prijs per stuk

Vogelvoer voor uw tuin - bekijk het hier

Ook vogels moeten gewoon eten, voor vogels kan het soms lastig zijn om voedsel te vinden. Bijvoorbeeld bij veel sneeuwval wordt het eten als het ware verstopt. Daarom kunnen de vogels soms wel wat hulp gebruiken.
 
Vogels zijn van zichzelf slimme dieren en eten het liefst zo gevarieerd mogelijk. Ook verschilt het eetpatroon per jaargetijde. In het voorjaar en de zomer hebben vogels meer dierlijke vetten nodig, hierbij kan je denken aan rupsen, meelwormen en insecten. Met name in de herfst en de winter hebben vogels behoefte aan eten met veel vet, dit met name omdat vogels hier meer energie uit halen. Het bijvoeren van vogels kan het gehele jaar door. Hierbij kan je denken aan vetbollen, rozijnen etc.
 
Vogelhuis-zaak biedt een uitgebreid assortiment aan vogelvoer. Of het nu gaat om vogelvoer voor in de zomer of voor in de winter, wij hebben het allemaal. Van vetbollen tot pinda’s. Gemakkelijk en snel vogelvoer bestellen? Dat kan! Als u bij vogelhuis-zaak voor 22:00 uur bestelt heeft u het de volgende dag in huis, zonder verzendkosten!
 


Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Mail ons: service[at]zaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel

(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)