Vleermuis

Welkom in de verbazingwekkende wereld van de vleermuis, een buitengewone en mysterieuze creatie van de natuur die fascineert en intrigeert.

Vleermuizen, meesters van de nachtelijke lucht, worden vaak ten onrechte over het hoofd gezien en verkeerd begrepen. Maar deze unieke zoogdieren spelen een cruciale rol in ons ecosysteem als bestuivers, insectenbestrijders en zaadverspreiders.

Nu kunt u deze boeiende wezens verwelkomen in uw eigen achtertuin met onze exclusieve collectie vleermuiskasten. Ontworpen met het comfort en de veiligheid van vleermuizen in gedachten, bieden onze kasten een ideale schuilplaats voor deze nachtelijke jagers om te rusten, te slapen en zelfs hun jongen groot te brengen.

Door het plaatsen van een vleermuiskast in uw tuin, helpt u niet alleen deze fascinerende dieren te beschermen, maar ook om natuurlijke plaagbestrijding te bevorderen. Vleermuizen zijn meesters in het vangen van insecten, waardoor ze een waardevolle aanwinst zijn voor elke tuinier en natuurliefhebber.

Dus waar wacht u nog op? Betrek de nachtelijke hemel met het gezelschap van vleermuizen en maak een positief verschil voor de natuurlijke balans in uw eigen achtertuin. Ontdek vandaag nog onze collectie vleermuiskasten en geef deze fascinerende wezens een warm welkom in uw buitenruimte!

Bezig met laden...
Wildlife Garden Nestelplaats voor vleermuizen
Wildlife Garden Nestelplaats voor vleermuizen
(0)
Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.
€ 49,99
Prijs per stuk

De vleermuis

De vleermuis ook wel handvleugelingen genoemd, zijn zoogdieren die echt kunnen vliegen in tegenstelling tot zweven. De vleugels van de vleermuis zijn voorzien van een vlieghuid die tussen de vingers van hun voor- en achterpoten en hun staart zit. Wereldwijd zijn er ruim 1.100 soorten verschillende vleermuizen. Sommige vleermuizen zijn zo zeldzaam dat er slechts enkele van zijn en op één locatie leven.
 
Alle vleermuizen die in Nederland en België leven zijn beschermde diersoorten. Het is belangrijk dat de vleermuizen met rust gelaten worden. Een vleermuis in winterslaap mag u ook zeker niet wakker maken. Het opwarmen kost hem namelijk zoveel energie en als hij vaker wakker wordt dan nodig zou hij de lente wellicht niet eens kunnen halen.
 
Niet iedereen is fan van de vleermuis, maar het is toch een heel nuttig beestje. Een vleermuis is namelijk een echte muggenjager. Een vleermuis kan in één avond aardig wat muggen vangen.
 
Juist omdat de vleermuis een bedreigde diersoort is, kan een nestkastje een uitkomst zijn. Met een nestkast speciaal voor vleermuizen zorgt u ervoor dat vleermuizen zich in alle rust kunnen voortplanten, hiermee kunt u bijdragen aan de stijging van de populatie van de vleermuis. Bestelt u voor 22:00 uur dan heeft u het de volgende dag in huis, zonder verzendkosten!
 


Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Mail ons: service[at]zaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel

(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)