Zwaluw

Stap binnen in de gracieuze wereld van de zwaluw, een symbool van vrijheid, elegantie en zomerse vreugde.

Met hun gracieuze vluchten, sierlijke silhouetten en levendige fluittonen, wekken zwaluwen een gevoel van verwondering en bewondering op bij iedereen die ze ziet. Deze prachtige vogels zijn niet alleen een lust voor het oog, maar spelen ook een essentiële rol in ons ecosysteem door insecten te vangen en te helpen bij de bestuiving van bloemen.

Nu kunt u deze majestueuze wezens verwelkomen in uw eigen buitenruimte met onze exclusieve collectie zwaluwnesten. Onze nesten zijn zorgvuldig ontworpen om een veilige en comfortabele broedplaats te bieden voor zwaluwen, waardoor ze een ideale omgeving hebben om hun jongen groot te brengen en te koesteren.

Door het plaatsen van een zwaluwnest in uw tuin, draagt u niet alleen bij aan het behoud van deze prachtige vogels, maar geniet u ook van het spektakel van hun vluchtige acrobatiek en het vrolijke gekwetter van hun jongen.

Dus laat de zomer tot leven komen in uw eigen achtertuin en laat uw hart verheffen door het gezelschap van zwaluwen. Ontdek vandaag nog onze collectie zwaluwnesten en creëer een warm welkom voor deze elegante vogels in uw eigen buitenruimte!

Bezig met laden...
Esschert Design huiszwaluwnest
Esschert Design huiszwaluwnest
(0)
Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.
€ 19,99
Prijs per stuk

Zwaluw

De zwaluw is ongeveer tussen de dertien en drieëntwintig centimeter lang. Je kan de zwaluw herkennen aan het verenkleed dat vaak donkerblauw of groen is. De meeste zwaluwen hebben ook een gevorkte staart, soms met verlengde buitenste staartpennen. Zwaluwen zijn snelle vliegers die tijdens de vlucht jagen op insecten.
 
De zwaluw broedt meestal tussen mei en juni. De zwaluw heeft twee tot drie legsels per jaar. Per legsel legt de zwaluw ongeveer tussen de vier en vijf eieren. De broedduur van de zwaluw bedraagt ongeveer tussen de twaalf en zestien dagen. De zwaluwen metselen hun nesten van klei en leem. Zwaluwen bouwen hun nest vaak in dierenstallen, zowel hoog als laag, tevens zijn bruggen, sluizen of onder brede dakoversteken ook geschikte plekken voor het vouwen van een nest. De jongen zitten tussen de twintig en vierentwintig dagen op het nest.
 
Het voedsel zoekt de zwaluw in de lucht, het bestaat met name uit heel veel vliegende insecten die tijdens de vlucht verzameld worden. Ook zijn plekken met veel water ook populair onder de zwaluwen.
 
De populatie van de zwaluw is momenteel stabiel, er zijn ongeveer tussen de 100.000 en 200.000 zwaluwen in Nederland.


Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Mail ons: service[at]zaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel

(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)